O NAS

SPOZNJATE NAS

Vrtek.si je priljubljena spletna trgovina, namenjena vrtičkarjem in vrtnarskim ljubiteljem. Podjetje se specializira za prodajo semen, čebulnic, ročnih orodij in visokih gred, ki so ključni pripomočki za uspešno vrtnarjenje.
Naša ponudba vključuje širok izbor kakovostnih semen različnih vrst rastlin, kar omogoča vrtičkarjem, da si ustvarijo svoj edinstven in raznolik vrt. Poleg semen so na voljo tudi čebulnice, ki poskrbijo za barvitost in raznolikost vrtov.
Osredotočamo se na potrebe vrtnarjev, ki iščejo zanesljive dobavitelje vrtnarskih izdelkov. Ponašamo s hitro dobavo izdelkov, kar omogoča, da stranke prejmejo želene izdelke v najkrajšem možnem času. Poleg tega se ponašamo tudi z odzivnostjo in prijaznostjo svojega kadra, ki je vedno pripravljen pomagati strankam in odgovoriti na vsa vprašanja ter zagotoviti strokovne nasvete.

Spletna trgovina Vrtek.si

Vrtek.si se zavezuje k strokovnosti in kakovosti svojih izdelkov. S poudarkom na hitri dobavi ter odzivnosti, prijaznosti in strokovnosti svojega kadra si prizadevamo zadovoljiti potrebe vrtnarjev in ustvariti pozitivno izkušnjo nakupovanja.

S svojimi vrtnarskimi izdelki in visoko ravnjo storitev je Vrtek.si pridobil zaupanje vrtnarske skupnosti ter si ustvaril dobro prepoznavnost in ugled na področju spletnih trgovin za vrtičkarje.